Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 1 Rode paprika in stukjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 5 g Rsauwe zonenbloempitten
- Max. 25 g Olijven op waterbasis zonder additieven
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 75 g Light feta verkruimeld
- Max. 10 g Knoflook geperst
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Meng de bloemkoolroosjes met de olie, een snuf peper, de knoflook en de olijven en verdeel dit mengsel over de bakplaat.
- Rooster de groenten in zo'n 30 minuten goudbruin, maar hussel ze elke 10 minuten wel even door elkaar.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook, blancheer de sperziebonen stukjes een aantal minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
- Haal de geroosterde groenten uit de oven, meng ze met de geblancheerde sperziebonenstukjes, verdeel dit mengsel over je bord, garneer met de feta kruimels en zonnebloempitten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment