Recept Afdrukken
Salade met bloemkool en sperziebonen
Salade met bloemkool en sperziebonen
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met bloemkool en sperziebonen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Meng de bloemkoolroosjes met de olie, een snuf peper, de knoflook en de olijven en verdeel dit mengsel over de bakplaat.
  3. Rooster de groenten in zo'n 30 minuten goudbruin, maar hussel ze elke 10 minuten wel even door elkaar.
  4. Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook, blancheer de sperziebonen stukjes een aantal minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
  5. Haal de geroosterde groenten uit de oven, meng ze met de geblancheerde sperziebonenstukjes, verdeel dit mengsel over je bord, garneer met de feta kruimels en zonnebloempitten en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!