Recept Afdrukken
Salade met bloemkool, boerenkool en Parmezaanse kaas
Salade met bloemkool, boerenkool en Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met bloemkool, boerenkool en Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Besprenkel de boerenkool met de helft vd olie, masseer de olie in de bladeren en laat dit intrekken.
  3. Meng de bloemkool roosjes met de resterende olie, het citroensap en de sojasaus en verspreid de roosjes over de bakplaat.
  4. Rooster de bloemkool roosjes 30-40 minuten in de oven (schud ze op de helft door elkaar).
  5. Doe de boerenkool samen met de geroosterde bloemkool roosjes in een kom en meng dit met de dressing.
  6. Schep de salade op je bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!