Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Boerenkool grof gesneden
- Min. 200 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel naturel yoghurt, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari) en max. 10 g knoflook (geperst)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Besprenkel de boerenkool met de helft vd olie, masseer de olie in de bladeren en laat dit intrekken.
- Meng de bloemkool roosjes met de resterende olie, het citroensap en de sojasaus en verspreid de roosjes over de bakplaat.
- Rooster de bloemkool roosjes 30-40 minuten in de oven (schud ze op de helft door elkaar).
- Doe de boerenkool samen met de geroosterde bloemkool roosjes in een kom en meng dit met de dressing.
- Schep de salade op je bord, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment