Recept Afdrukken
Salade met bloemkool, augurken en tonijn
Salade met bloemkool, augurken en tonijn
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met bloemkool, augurken en tonijn
Instructies
  1. Rooster de paprika boven het gasfornuis tot deze zwart is gekleurd.
  2. Doe de geblakerde paprika in een afgesloten zak en laat het velletje in zo'n 10 minuten los stomen.
  3. Haal de paprika uit de zak, verwijder het velletje en snijd de paprika vervolgens in reepjes.
  4. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkool roosjes beetgaar.
  5. Meng de azijn, de olie en een snuf peper tot een dressing.
  6. Meng de gekookte bloemkool met de paprikareepjes, de uisnippers, de augurkenstukjes, de kappertjes, de peterselie en de tonijn en besprenkel dit met de dressing.
  7. Zet de salade minimaal 30 minuten in de koeling.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!