Porties |
Ingrediënten
- Min. 50 g Ijsbergsla grof gescheurd
- Max. 100 g Bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 100 g Komkommer in stukjes gesneden
- Max. 1 Tomaat in partjes gesneden
- Max. 70 g Wilde zalmfilet
- Max. 1 Ei gekook en in plakjes gesneden
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven)
- Max. 25 g Avocado in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kappertjes zonder additieven)
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en stoom de zalm boven het kokende water in zo'n 15 minuten gaar.
- Laat de zalm afkoelen en scheur deze vervolgens aan stukjes.
- Meng de zalmstukjes met de overige ingrediënten en bewaar de salade in doe koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept
Add comment