Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Komkommer in dunne plakjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 250 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 10 g (Rode)ui gesnipperd
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Munt grof gehakt
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Een snufje Peper
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 0.5 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), gemberpoeder, max. 10 g knoflook, geperst
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Bestrijk de biefstuk met olie en bestrooi met peper.
- Gril de biefstuk rare, medium of welldone en laat deze vervolgens 5 minuten op je werkbank onder folie rusten.
- Meng de paprika, komkommer, ui, tomaat, kruiden en rode peper.
- Meng ook de dressing-ingrediënten.
- Verdeel de gemengde groenten over je bord, snijd de biefstuk in reepjes en verdeel deze over de groenten en besprenkel het geheel met de dressing.
Deel dit Recept
Add comment