Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Asperges houtige delen verwijderd
- Max. 120 g Biefstuk
- Max. 200 g Radijsjes in plakjes geschaafd
- Min. 1 handje Waterkers
- Max. 200 g Cherry tomaatjes in kwartjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie
- Dressing-ingrediënten max. 0.5 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 1 eetlepel (appel)azijn, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven) en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de dressing ingrediënten en zet de dressing apart.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de asperges in een paar minuten beetgaar.
- Bestrooi de biefstuk met zout en peper, verhit de olie in een pan en bak deze zo'n 2-3 minuten aan de ene kant en vervolgens nog 2-3 minuten aan de andere kant.
- Laat de biefstuk zo'n 5 minuten rusten alvorens hem in reepjes te snijden.
- Doe de radijsplakjes samen met de waterkers in een kom.
- Meng dit met de tomaat kwarten, de gekookte asperges en de dressing.
- Plaats de salade op je bord en verdeel de reepjes biefstuk hierover.
Deel dit Recept
Add comment