Recept Afdrukken
Salade met biefstuk en radijs
Salade met biefstuk en radijs
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Salade met biefstuk en radijs
Instructies
  1. Meng de dressing ingrediënten en zet de dressing apart.
  2. Breng een laagje water aan de kook en kook de asperges in een paar minuten beetgaar.
  3. Bestrooi de biefstuk met zout en peper, verhit de olie in een pan en bak deze zo'n 2-3 minuten aan de ene kant en vervolgens nog 2-3 minuten aan de andere kant.
  4. Laat de biefstuk zo'n 5 minuten rusten alvorens hem in reepjes te snijden.
  5. Doe de radijsplakjes samen met de waterkers in een kom.
  6. Meng dit met de tomaat kwarten, de gekookte asperges en de dressing.
  7. Plaats de salade op je bord en verdeel de reepjes biefstuk hierover.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!