Porties |
Ingrediënten
- Max. 250 g Aarbeien gehalveerd
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 40 g Veldsla
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
- Max. 50 g Geitenkaas (zonder additieven) in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de aardbeien met de azijn en de basilicum, doe dit in een bakje en laat dit minimaal een uur in de koeling marineren.
- Zeef de aardbeien na dit uur, vang de azijn op en meng dit vervolgens met de olie, de mosterd en wat peper en zout.
- Verdeel de veldsla over je bord en besprenkel dit met de marinade.
- Verdeel vervolgens de gemarineerde aardbeien, de geitenkaas blokjes en de pijnboompitten over de sla en serveer!
Deel dit Recept
Add comment