Porties |
Ingrediënten
- Max. 60 g Biefstuk
- Max. 40 g Feta
- Max. 2 Rode paprika's
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Max. 40 g Bladspinazie
- Max. 40 g Rucola
- Max. 50 g Lente-ui in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Tomaat fijn gehakt
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een snufje Chilipepervlokjes
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Oregano
Ingrediënten
|
Instructies
- Rooster de paprika's rondom boven je gasfornuis en stop deze vervolgens in een afgesloten zak.
- Laat het velletje in zo'n 10 minuten in de zak losstomen.
- Verwijder de velletjes van de paprika's, ontdoe de paprika's van hun zaadlijsten en snijd deze in reepjes.
- Verhit de olie in een pan.
- Bestrooi de biefstuk met zout en peper en bak deze vervolgens zo'n 4-5 minuten per kant.
- Laat de biefstuk buiten de pan rust en afkoelen en snijd hem vervolgens aan plakjes.
- Vermeng de biefstukplakjes met de paprikareepjes, de peterselie, spinazie en rucola.
- Vermeng de overige ingrediënten tot een dressing en schep deze door je salade.
Deel dit Recept
Add comment