Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in plakjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 40 g Rucola
- Max. 40 g Bladsla
- Max. 2 Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Dressing (Appel)azijn (max. 1 eetlepel), koud geperste olijfolie (max. 0.5 eetlepel), ongeraffineerd mineraalzout, peper en Italiaanse kruiden
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de aubergineplakjes met zout en laat dit intrekken.
- Meng de rucola met de bladsla en tomaatblokjes.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de kipblokjes toe, bestrooi deze met zout, peper en Italiaanse kruiden en bak ze gaar.
- Spoel de aubergineplakjes af en dep ze droog.
- Voeg de aubergineplakjes samen met de inhoud van de pan toe aan de salade en meng alles goed.
- Meng de dressing-ingrediënten, besprenkel de salade hiermee en serveer!
Deel dit Recept
Add comment