Runderstoofpotje met bleekselderij en tomaat
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Mager rundvlees
in stukjes gesneden
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 100
g
Bleekselderij
in stukjes gesneden
Max. 200
g
Tomaten
in blokjes gesneden
Max. 100
g
Champignons
in kwartjes gesneden
Max. 1
el
(Appel)azijn
Een snufje
Peper
Max. 1
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze.
Voeg de bleekselderij toe en bak dit een aantal minuten mee.
Voeg de stukjes rundvlees toe en bak deze zo’n 5 minuten mee.
Voeg de tomaten blokjes, de champignon stukjes, de azijn en een laagje water toe en breng dit aan de kook.
Zet het vuur lager, doe een deksel op de pan en laat het vlees in minimaal 30 minuten gaar stoven (hoe langer hoe beter).
Breng het stoofpotje op smaak met een snuf peper en serveer!
Gerelateerd