Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Magere runderlappen in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 100 g Bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 200 g Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 100 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de bleekselderij toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de stukjes rundvlees toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de tomatenblokjes, de champignonstukjes, de azijn en een laagje water toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, doe de deksel op de pan en laat het vlees in minimaal 30 minuten gaar stoven (hoe langer hoe beter).
- Breng het stoofpotje op smaak met zout en peper en serveer!
Deel dit Recept
Add comment