Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 120 g Magere runderlappen in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 200 g Bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 200 g Pompoen in stukjes gesneden
- Een snufje Paprikapoeder
- Max. 1 blaadje Laurier
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Mosterd (zonder additieven)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Peterselie fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de stukjes rundvlees zo'n 5 minuten.
- Voeg de uisnippers en de pompoen- en bleekselderij-stukjes toe en bak dit een aantal minuten toe.
- Voeg een laagje water samen met peper, zout, paprikapoeder, tijm, laurier en mosterd toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, doe de deksel op de pan en laat het vlees in minimaal 30 minuten gaar stoven (hoe langer hoe beter).
- Roer de azijn en de kokosmelk door het stoofpotje, garneer met peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment