Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Max. 100 g Rucola
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 2 Zon gedroogde tomaten (zonder additieven) geweekt in water en vervolgens fijn gehakt
- Max. 40 g Rozijnen (zonder additieven) geweekt in lauw water
- Max. 5 g Rauwe walnoten
- Max. 5 g Rauwe pompoenpitten
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolroosjes in 10-15 minuten gaar.
- Giet de roosjes af, voeg de kokosmelk toe en stamp dit tot een puree.
- Roer de rucola, de rozijnen, de stukjes tomaat, peper, zout en de kaas door de puree, schep de stamppot op je bord, garneer met de walnoten en pompoenpitjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment