Recept Afdrukken
Rucola salade met sperziebonen, taugé en biefstukreepjes
Rucola salade met sperziebonen, taugé en biefstukreepjes
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Rucola salade met sperziebonen, taugé en biefstukreepjes
Instructies
  1. Meng de rucola met de munt en de koriander en de dressing en zet dit apart.
  2. Verhit de olie in een pan, bestrooi de biefstuk met peper, schroei de biefstuk dicht in zo’n 2-3 minuten per kant en laat deze vervolgens minimaal 5 minuten rusten op je werkblad alvorens hem in reepjes te snijden.
  3. Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en blancheer de sperziebonen en de taugé kortstondig.
  4. Spoel de beetgare sperziebonen en taugé af onder koud water, meng deze door het rucola-munt-koriander mengsel en verdeel deze salade over je bord.
  5. Snijd de biefstuk in reepjes, verdeel ze samen met de cashewnoten over de salade en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!