Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk
- Min. 250 g Sperziebonen gehalveerd
- Min. 100 g Taugé
- Min. 50 g Rucola
- Min. 1 handje Munt grof gehakt
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Dressing-ingrediënten max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 chilipepertje (fijn gehakt), gemberpoeder en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de rucola met de munt en de koriander en de dressing en zet dit apart.
- Verhit de olie in een pan, bestrooi de biefstuk met peper, schroei de biefstuk dicht in zo’n 2-3 minuten per kant en laat deze vervolgens minimaal 5 minuten rusten op je werkblad alvorens hem in reepjes te snijden.
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook en blancheer de sperziebonen en de taugé kortstondig.
- Spoel de beetgare sperziebonen en taugé af onder koud water, meng deze door het rucola-munt-koriander mengsel en verdeel deze salade over je bord.
- Snijd de biefstuk in reepjes, verdeel ze samen met de cashewnoten over de salade en serveer!
Deel dit Recept
Add comment