Porties |
Ingrediënten
- Max. 50 g Boerenkool fijn gehakt
- Max. 150 g Koolraap geraspt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Nootmuskaat
- Max. 2 Eieren
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de boerenkool met de koolraaprasp, de uisnippers, de knoflook, de nootmuskaat, de eieren en de kokosmelk en breng dit op smaak met peper en zout.
- Verhit de olie in een pan en schep met een lepel hoopjes van het zojuist gevormde mengsel in de pan, druk deze plat en bak deze tot de onderkant goudbruin is.
- Draai ze om, laat ook de andere kant goed stollen en bruin worden, schep de rösti's op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment