Recept Afdrukken
Rösti van boerenkool en koolraap
Rösti van boerenkool en koolraap
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Tussendoortje
Porties
Ingrediënten
Rösti van boerenkool en koolraap
Instructies
  1. Meng de boerenkool met de koolraaprasp, de uisnippers, de knoflook, de nootmuskaat, de eieren en de kokosmelk en breng dit op smaak met peper en zout.
  2. Verhit de olie in een pan en schep met een lepel hoopjes van het zojuist gevormde mengsel in de pan, druk deze plat en bak deze tot de onderkant goudbruin is.
  3. Draai ze om, laat ook de andere kant goed stollen en bruin worden, schep de rösti's op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!