Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Roodbaarsfilet
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Waterkers, bladspinazie en rucola
- Min. 100 g Ongeraffineerd mineraalzout en peepr in ringetjes gesneden
- Max. 100 g Oesterzwammen grof gesneden
- Min. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Min. 100 g Cherytomaatjes gehalveerd
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de uisnippers en de helft vd preiringetjes toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de appelazijn toe en roer door.
- Voeg de tomaatjes, de champignons en de oesterzwam samen met een snuf peper toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de spinazie toe en laat dit al roerend slinken.
- Verhit de andere helft vd olie in een andere pan, bestrooi de roodbaarsfilet met peper en bak deze 3 minuten aan beide kanten.
- Leg de roodbaars op je bord, schep de gebakken groenten bij naast de roodbaars, garneer met de resterende prei ringetjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment