
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Spitskool in reepjes gesneden
- Min. 100 g Shiitakes in reepjes gesneden
- Min. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 2 Eieren los geklopt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de bosui ringetjes, de knoflook en een snuf gemberpoeder toe en bak dit een minuutje.
- Voeg de shiitakes toe en bak deze 3 minuten mee.
- Voeg de spitskool toe en bak dit een minuutje mee.
- Giet de sojasaus en de azijn in de pan en blijf al roerend bakken tot de spitskool beetgaar is geworden.
- Voeg de los geklopte eieren toe, laat deze lichtelijk stollen en ga vervolgens goed roeren, zodat de eieren gestolde kruimels vormen.
- Schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment