
Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Spitskool in reepjes gesneden
- Min. 100 g Cherry tomaatjes gehalveerd
- Max. 2 Eieren Los geklopt
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de spitskool toe en bak dit tot de spitskool beetgaar is geworden (zo'n 5 minuten).
- Voeg de los geklopte eieren en een snuf kerriepoeder toe, laat de eieren lichtelijk stollen en ga vervolgens goed roeren, zodat de eieren gestolde kruimels vormen.
- Voeg de gehalveerde tomaatjes, de helft vd koriander en de sojasaus toe en bak dit mee tot de tomaatjes warm zijn.
- Schep de inhoud van de pan op je bord, garneer met de resterende koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment