Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Ei
- Max. 100 g Hüttenkäse
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 100 g Champignons fijn gesneden
- Min. 1 Paprika in blokjes gesneden
- Max. 1 handje Kiemen
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de champignonstukjes en paprikablokjes toe en bak deze tot ze zacht worden.
- Klop het ei los, meng dit met zout en peper en giet dit bij de groenten in de pan.
- Roer het ei zodra het begint te stollen, zodat er gestolde eikruimels ontstaan tussen de groenten.
- Meng de inhoud van de pan met de hüttenkäse, schep dit op je bord en garneer met de kiemen.
Deel dit Recept
Add comment