Recept Afdrukken
Roerei met champignons en asperges
Roerei met champignons en asperges
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Roerei met champignons en asperges
Instructies
  1. Doe de basilicum, knoflook, het citroensap, een snuf peper en de helft vd olie in een keukenmachine en maal dit tot een puree.
  2. Meng deze puree met de eieren.
  3. Verhit de resterende olie in een pan, voeg de champignons toe en bak deze zo'n 3-5 minuten.
  4. Voeg de asperges toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
  5. Voeg het kruidige ei-mengsel toe en bak dit al roerend mee (zo'n 1-3 minuten) tot er gestolde korrels ontstaan.
  6. Schep het roerei op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!