Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 250 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 300 g Asperges in grove stukken gesneden
- Max. 2 Eieren los geklopt
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de basilicum, knoflook, het citroensap, een snuf peper en de helft vd olie in een keukenmachine en maal dit tot een puree.
- Meng deze puree met de eieren.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de champignons toe en bak deze zo'n 3-5 minuten.
- Voeg de asperges toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
- Voeg het kruidige ei-mengsel toe en bak dit al roerend mee (zo'n 1-3 minuten) tot er gestolde korrels ontstaan.
- Schep het roerei op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment