Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe amandelen
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 1 Banaan in plakjes gesneden
- Een snufje Kaneel
- Een snufje Koek- en speculaaskruiden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan.
- Roer het zout, de kaneel en koek- en speculaaskruiden door de los geklopte eieren en giet dit mengsel in de pan.
- Roer de eieren tot kruimels met een houten spatel zodra ze beginnen te stollen.
- Schep de gestolde ei-kruimels uit de pan en laat ze afkoelen (in de koeling gedurende de nacht).
- Schep de plakjes banaan en rauwe amandelen door de afgekoelde ei-kruimels en serveer!
Notities
Fruit en noten dienen niet verhit te worden, dus voeg de banaanplakjes en noten pas toe, zodra het ei afgekoeld is.
Deel dit Recept
Add comment