Recept Afdrukken
Roerei met banaan en amandel
Roerei met banaan en amandel
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Roerei met banaan en amandel
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan.
  2. Roer het zout, de kaneel en koek- en speculaaskruiden door de los geklopte eieren en giet dit mengsel in de pan.
  3. Roer de eieren tot kruimels met een houten spatel zodra ze beginnen te stollen.
  4. Schep de gestolde ei-kruimels uit de pan en laat ze afkoelen (in de koeling gedurende de nacht).
  5. Schep de plakjes banaan en rauwe amandelen door de afgekoelde ei-kruimels en serveer!
Notities

Fruit en noten dienen niet verhit te worden, dus voeg de banaanplakjes en noten pas toe, zodra het ei afgekoeld is.

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!