Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 1 Appel in partjes gesneden
- Max. 20 g Rozijnen zonder additieven
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Een snufje Kaneel
- Een snufje Koek- en speculaaskruiden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Roer het kaneel, het zout en de koek- en speculaaskruiden door de eieren.
- Verhit de olie in een pan en giet vervolgens het ei-mengsel in de pan.
- Roer de eieren tot korrels, zodra ze beginnen te stollen.
- Schep de ei-korrels uit de pan en laat deze afkoelen (in de koeling gedurende de nacht).
- Vermeng de appelpartjes, rozijntjes en walnoten met de ei-korrels en serveer!
Notities
Fruit en noten dienen niet verhit te worden, dus voeg de appel, rozijnen en walnoten pas na afkoeling van de eieren toe.
Deel dit Recept
Add comment