Recept Afdrukken
Roerei met appel, rozijn en walnoten
Roerei met appel, rozijn en walnoten
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Roerei met appel, rozijn en walnoten
Instructies
  1. Roer het kaneel, het zout en de koek- en speculaaskruiden door de eieren.
  2. Verhit de olie in een pan en giet vervolgens het ei-mengsel in de pan.
  3. Roer de eieren tot korrels, zodra ze beginnen te stollen.
  4. Schep de ei-korrels uit de pan en laat deze afkoelen (in de koeling gedurende de nacht).
  5. Vermeng de appelpartjes, rozijntjes en walnoten met de ei-korrels en serveer!
Notities

Fruit en noten dienen niet verhit te worden, dus voeg de appel, rozijnen en walnoten pas na afkoeling van de eieren toe.

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!