Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Citroenrasp van een biologische citroen
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitjes
- Max. 1 Rood pepertje in ringetjes gesneden
- Min. 200 g Bladspinazie
- Max. 1 Courgette in dunne reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook samen met de peperringetjes.
- Voeg de courgettereepjes toe en roer door.
- Voeg de spinazie toe en laat dit slinken.
- Voeg vervolgens de basilicum, het citroensap en de citroenrasp toe en roer ook dit door.
- Schep het gerecht op je bord, garneer met de pijnboompitten en de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment