Roerbakgerecht met witlof en biefstuk
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 3
stronkjes
Witlof
in kwarten gesneden
Max. 120
g
Biefstuk
in reepjes gesneden
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Max. 1
el
Ongezoete, glutenvrije sojasaus
(Tamari)
Een snufje
Gemberpoeder
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Verhit de olie in de pan en roerbak de biefstukreepjes rondom bruin.
Schep de reepjes uit de pan.
Doe de uisnippers samen met gemberpoeder in de pan en roer dit door.
Voeg de witlof-kwarten toe en roerbak deze zo’n 2-3 minuten.
Doe de voorgebakken biefstukreepjes terug in de pan, voeg de sojasaus toe, roerbak dit een minuutje en serveer!
Gerelateerd