Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager varkensvlees in dunne reepjes gesneden
- Max. 400 g Venkel in dunne reepjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Lente-ui in dunne reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje AllSpice kruiden kaneel, steranijs, peper, venkelzaad en kruidnagel
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een snufje Cayennepeper
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi het vlees met zout en peper.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de vleesreepjes een minuutje.
- Schep de vleesreepjes uit de pan.
- Doe de venkel samen met de knoflook in de pan en roerbak dit een minuutje.
- Voeg de lente-ui toe en roerbak ook dit een minuutje mee.
- Voeg de sojasaus samen met de kruiden en de aangebraden vleesreepjes toe, roer door en serveer.
- Garneer met nog wat peper en chilivlokjes.
Notities
Extra bloemkoolrijst of bloemkoolpuree hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment