Recept Afdrukken
Roerbakgerecht met venkel en varkensvlees
Roerbakgerecht met venkel en varkensvlees
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Roerbakgerecht met venkel en varkensvlees
Instructies
  1. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  2. Verhit de olie in een pan en roerbak de vleesreepjes een minuutje.
  3. Schep de vleesreepjes uit de pan.
  4. Doe de venkel samen met de knoflook in de pan en roerbak dit een minuutje.
  5. Voeg de lente-ui toe en roerbak ook dit een minuutje mee.
  6. Voeg de sojasaus samen met de kruiden en de aangebraden vleesreepjes toe, roer door en serveer.
  7. Garneer met nog wat peper en chilivlokjes.
Notities

Extra bloemkoolrijst of bloemkoolpuree hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!

Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!