Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Een snufje Rode pepervlokjes
- Max. 3 (Roma)tomaten in kwarten gesneden
- Max. 200 g Taugé
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de sojasaus met de azijn en rode pepervlokjes en marineer de biefstukreepjes hier 10 minuten in.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de gemarineerde biefstukreepjes zo'n 2-3 minuten.
- Voeg de tomaatkwartjes en taugé toe en roer bak dit een minuutje mee.
- Garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment