Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Koriander fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 300 g Sperziebonen topjes verwijderd en gehalveerd
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de sperziebonen toe en roerbak deze zo'n 2 minuten.
- Voeg een laagje water toe, doe de deksel op de pan en laat dit zo'n 8 minuten pruttelen.
- Haal de deksel van de pan en laat het vocht verdampen.
- Voeg de garnalen samen met de sojasaus toe en roerbak deze mee tot de garnalen beginnen te kleuren.
- Besprenkel het gerecht met citroen, garneer met koriander en serveer!
Notities
Extra bloemkoolrijst hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment