Roerbakgerecht met rode kool
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 120
g
Kipfilet
in reepjes gesneden
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Max. 200
g
Champignons
in plakjes gesneden
Max. 1
Rode paprika
in reepjes gesneden
Max. 200
g
Rode kool
in reepjes gesneden
Max. 1
el
Ongezoete, glutenvrije sojasaus
Tamari
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Instructies
Verhit de olie in een pan en voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
Voeg de rode kool toe samen met een scheut water toe en stoof dit een minuutje.
Voeg de kipreepjes, gesneden champignons als ook de overige ingrediĆ«nten (behalve de sojasaus) toe en roerbak dit zo’n 3 minuten.
Voeg de sojasaus toe en blijf dit roeren tot het meeste vocht is verdampt.
Breng op smaak met zout en peper en serveer!
Gerelateerd