Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 200 g Rode kool in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus Tamari
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit dit een aantal minuten.
- Voeg de rode kool toe samen met een scheut water toe en stoof dit een minuutje.
- Voeg de kipreepjes, gesneden champignons als ook de overige ingrediënten (behalve de sojasaus) toe en roerbak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de sojasaus toe en blijf dit roeren tot het meeste vocht is verdampt.
- Breng op smaak met zout en peper en serveer!
Deel dit Recept
Add comment