Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Rode kool in reepjes gesneden
- Max. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 100 g Courgette in stukjes gesneden
- Max. 100 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Ui gesnipeprd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Citroensap
- Citroenrasp van een biologische citroen
- Een snufje Old Bay kruiden mosterdzaad, paprikapoeder, laurier, peper, chilipoeder, kruidnagel, nootmuskaat, kardamom en gemberpoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Vermeng in een kom de garnalen met twee eetlepels water, zout, de sojasaus, citroenrasp, peper, de helft vd knoflook, de helft vd ui en de Old bay -kruiden en laat dit marineren.
- Verhit de olie in een pan en voeg de andere helft vd knoflook en ui toe.
- Voeg vervolgens de courgette met wat zout en Italiaanse kruiden toe.
- Voeg vervolgens de broccoli toe samen met een scheutje water en bak dit beetgaar.
- Schep dit uit de pan.
- Doe de rode kool met een klein beetje water in de pan en laar dit beetgaar worden.
- Haal ook dit uit de pan.
- Doe vervolgens de gemarineerde garnalen in de pan samen met de champignons.
- Besprenkel met citroensap.
- Wanneer de garnalen zijn verkleurd, schep ze uit de pan.
- Voeg de voorgebakken courgette en broccoli toe aan de champignons in de pan en roer.
- Voeg de voorgebakken rode kool toe aan de pan en roer door.
- Voeg de voorgebakken garnalen toe, roer alles nog even goed door elkaar en klaar ben je.
Deel dit Recept
Add comment