Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Chilipepers fijn gemalen
- Max. 300 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de azijn met de sojasaus en zet dit apart.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de kipstukjes 2-3 minuten.
- Schep de kipstukjes uit de pan.
- Fruit de uisnippers 1-2 minuten en voeg vervolgens de fijn gemalen pepertjes en knoflook toe.
- Roerbak dit een minuutje mee.
- Voeg de pompoenstukjes toe samen met een scheut water.
- Roerbak dit beetgaar in zo'n 3 minuten.
- Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak deze zo'n 2 minuten (tot ze beetgaar zijn).
- Voeg de gebraden kip toe samen met het azijn-sojasaus-mengsel en verhit dit al roerend een minuutje.
- Serveer!
Notities
Extra bloemkoolrijst of bloemkoolpuree hierbij serveren, kan en mag natuurlijk altijd!
Deel dit Recept
Add comment