Porties |
Ingrediënten
- Max. 250 g Cherrytomaatjes
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden peper en gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 3 stronkjes Witlof in repen gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de helft vd olie in een pan, voeg de knoflook, de witlof repen en de kruiden toe en bak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de tomaatjes toe en bak deze mee tot ze beginnen te barsten.
- Voeg de sojasaus toe, roer door, laat het vocht verdampen en schep de inhoud van de pan op je bord.
- Smeer de tonijnsteak in met de resterende olie, verhit een gril pan, voeg de tonijnsteak toe en bak deze al draaiend zo'n 4 minuten (tot er gril streepjes zichtbaar worden op de tonijn).
- Schep de tonijn bij de groenten op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment