Porties |
Ingrediënten
- Max. 3 stronkjes Witlof in brede repen gesneden
- Max. 2 Paprika's in reepjes gesneden
- Max. 120 g Mager varkensvlees in dunne reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook en de vleesreepjes toe en roerbak dit tot de vleesreepjes rondom bruin zijn gekleurd.
- Voeg de paprika reepjes en de witlof reepjes toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg het citroensap en de sojasaus en een snuf peper toe en roerbak dit tot de groenten beginnen te slinken en het vocht verdampt is.
- Schep het roerbakgerecht op je bord, garneer met de koriander en de sesamzaadjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment