Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 stronkjes Witlof kern en uiteinde verwijderd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 300 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Haal de bladeren van de witlof los.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de champignon stukjes en de tijm toe en bak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg vervolgens de witlofbladeren samen met het citroensap toe en bak dit zo'n 2 minuten mee.
- Schep het gerecht op je bord, bestrooi het met de kaasrasp en serveer!
Deel dit Recept
Add comment