Porties |
Ingrediënten
- Max. 3 stronkjes Witlof in kwarten gesneden
- Max. 120 g Biefstuk in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 Chilipepertje in dunne reepjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in de pan, roerbak de biefstukreepjes rondom bruin en schep deze vervolgens uit de pan.
- Doe de uisnippers samen met gemberpoeder en de peper reepjes in de pan en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg de witlof-kwarten toe en roerbak deze zo'n 2-3 minuten mee.
- Doe de voorgebakken biefstukreepjes terug in de pan, voeg de sojasaus toe, roerbak dit mengsel nog een minuutje, schep de inhoud van de pan op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment