Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in kleine stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 250 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 300 g Venkel fijn gesneden
- Min. 1 handje Dragon fijn gehakt
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook en de kip stukjes toe en bak deze tot de kip stukjes bruin kleuren.
- Voeg de venkel reepjes, de champignon plakjes, de uisnippers, de azijn, de fijn gehakte dragon en de kokosmelk toe en bestrooi het geheel met peper.
- Roerbak dit mengsel tot de kip gaar is en de saus een gewenste dikte heeft verkregen.
- Schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment