Recept Afdrukken
Roerbakgerecht met varkensvlees, bleekselderij en tomaten
Roerbakgerecht met varkensvlees, bleekselderij en tomaten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Roerbakgerecht met varkensvlees, bleekselderij en tomaten
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook toe en fruit dit samen met de gemberpoeder.
  2. Voeg de gemarineerde varkensvlees-reepjes toe en roerbak deze rondom bruin.
  3. Voeg de tomatenpartjes, lente-ui-ringetjes en het fijn gehakte chilipepertje toe, bestrooi met peper en roerbak dit nog zo'n 3-4 minuten.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!