Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Bleekselderij in stukjes gesneden
- Max. 2 Tomaten in partjes gesneden
- Max. 120 g Mager varkensvlees in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Een snufje Peper
- Max. 50 g Lente-ui in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook toe en fruit dit samen met de gemberpoeder.
- Voeg de gemarineerde varkensvlees-reepjes toe en roerbak deze rondom bruin.
- Voeg de tomatenpartjes, lente-ui-ringetjes en het fijn gehakte chilipepertje toe, bestrooi met peper en roerbak dit nog zo'n 3-4 minuten.
Deel dit Recept
Add comment