Recept Afdrukken
Roerbakgerecht met varkensvlees, aubergine en sperziebonen
Roerbakgerecht met varkensvlees, aubergine en sperziebonen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Roerbakgerecht met varkensvlees, aubergine en sperziebonen
Instructies
  1. Bestrooi de varkensvleesreepjes met zout en peper.
  2. Verhit de olie in een pan en roerbak de vleesreepjes 3-4 minuten.
  3. Voeg de aubergine toe en roerbak deze zo'n 2-3 minuten.
  4. Voeg knoflook en gemberpoeder toe en roer dit door.
  5. Voeg de paprikareepjes en de sperziebonen toe samen met de sojasaus en roerbak dit 3-4 minuten.
  6. Roer de basilicum door het gerecht, garneer met de cashewnoten en serveer.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!