Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Max. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 120 g Mager varkensvlees in reepjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de varkensvleesreepjes met zout en peper.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de vleesreepjes 3-4 minuten.
- Voeg de aubergine toe en roerbak deze zo'n 2-3 minuten.
- Voeg knoflook en gemberpoeder toe en roer dit door.
- Voeg de paprikareepjes en de sperziebonen toe samen met de sojasaus en roerbak dit 3-4 minuten.
- Roer de basilicum door het gerecht, garneer met de cashewnoten en serveer.
Deel dit Recept
Add comment