Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Een paar druppels Tabasco
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager varkensvlees in reepjes gesneden
- Max. 200 g Asperges houtige delen verwijderd
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 50 g Lente-ui in dunne reepjes gesneden
- Een snufje Gemberpoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de sojasaus met de Tabasco en marineer de varkensvleesreepjes hierin.
- Verhit de olie in een pan en roerbak de gemarineerde vleesreepjes zo'n 2 minuten.
- Voeg de asperges en de paprika-reepjes toe en roerbak dit zo'n 2 minuten.
- Voeg knoflook, gemberpoeder en prei toe en roerbak dit een minuutje mee.
Deel dit Recept
Add comment