Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Gemengde paddenstoelen grof gehakt
- Max. 120 g Varkenshaas in stukjes gesneden
- Max. 1 Chilipepertje fijn gemalen
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 0.5 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 150 g Taugé
- Max. 100 g Peultjes
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de peultjes beetgaar.
- Verhit de olie in een pan en bak de paddenstoelen zo'n 4 minuten.
- Voeg het fijngemalen pepertje toe en bak dit 2 minuten mee.
- Voeg de taugé en de beetgare peultjes, de sojasaus en het citroensap toe en meng dit goed.
- Bestrooi de vleesstukjes met zout en peper en voeg ook deze toe.
- Bak de vleesstukjes zo'n 2-3 minuten mee en serveer!
Deel dit Recept
Add comment