Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Min. 200 g Andijvie in reepjes gesneden
- Min. 250 g Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een wok en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de champignonplakjes toe en bak deze mee tot ze bruin kleuren.
- Voeg de knoflook, de lente-ui ringetjes en de paprikablokjes toe en roerbak dit zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de andijvie, een snuf kerriepoeder en peper toe en bak dit zo'n 5-10 minuten mee (tot de andijvie is geslonken).
- Schep de tomatenblokjes door het gerecht en laat deze nog zo'n 5 minuten mee garen.
- Schep het gerecht op je bord, garneer met de cashewnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment