
Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 Lente-uitje in reepjes gesneden
- Max. 100 g Taugé
- Max. 1 Rood pepertje fijn gemalen
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de kipfilet stukjes toe en bak deze een aantal minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak dit even mee.
- Voeg de spitskool, de lente-ui reepjes en het fijn gemalen pepertje toe en bak deze tot de spitskool begint te slinken
- Voeg de taugé toe, roer dit door, verhit de taugé een minuutje mee, schep het gerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment