Roerbakgerecht met spitskool en prei
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 0.5
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Min. 200
g
Spitskool
in reepjes gesneden
Min. 100
g
Prei
in ringetjes gesneden
Min. 200
g
Kastanje champignons
in kwartjes gesneden
Max. 100
g
Taugé
Min. 10
g
Ui
gesnipperd
Kruiden
kerriepoeder en komijnzaad
Max. 1
el
Ongezoete sojasaus
Tamari
Max. 120
g
Garnalen
gepeld
Max. 10
g
Rauw sesamzaad
Instructies
Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en bak dit een minuutje.
Voeg de prei ringetjes en de champignon kwartjes toe en bak deze 3 minuten mee.
Voeg de spitskool, de kruiden, de garnalen en de sojasaus toe en bak dit tot de garnalen roze kleuren.
Schep de taugé door het gerecht, verhit dit een minuutje, schep het gerecht op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Gerelateerd