
Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Spitskool in reepjes gesneden
- Min. 100 g Prei in ringetjes gesneden
- Min. 200 g Kastanje champignons in kwartjes gesneden
- Max. 100 g Taugé
- Min. 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden kerriepoeder en komijnzaad
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus Tamari
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en bak dit een minuutje.
- Voeg de prei ringetjes en de champignon kwartjes toe en bak deze 3 minuten mee.
- Voeg de spitskool, de kruiden, de garnalen en de sojasaus toe en bak dit tot de garnalen roze kleuren.
- Schep de taugé door het gerecht, verhit dit een minuutje, schep het gerecht op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment