
Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 300 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 50 g Prei in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Rode pepers in ringetjes gesneden
- Een snufje Kerriepoeder
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de garnalen toe en bak deze zo'n 3-4 minuten (tot ze roze kleuren).
- Voeg de peper ringetjes samen met de knoflook en de kerriepoeder toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg de spitskool reepjes en prei reepjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Roer de sojasaus door het gerecht, laat het vocht verdampen, schep het gerecht op je bord, garneer met sesamzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment