Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 300 g Spitskool in reepjes gesneden
- Max. 50 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Chilipepertjes in ringetjes gesneden
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauw sesamzaad
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de garnalen zo'n 3-4 minuten tot ze roze kleuren.
- Haal ze uit de pan en bestrooi ze met wat zout.
- Doe vervolgens de pepers samen met de knoflook in de pan en bak dit een minuutje.
- Voeg kerriepoeder toe en bak ook dit even mee.
- Voeg de spitskool en prei toe en bak dit zo'n 5 minuten.
- Roer de sojasaus door het gerecht en bestrooi met zout.
- Voeg de garnalen terug toe aan de pan en verwarm dit samen nog goed.
- Garneer het gerecht met de sesamzaadjes.
Deel dit Recept
Add comment