Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Varkensfilet in reepjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Een snufje Peper
- Max. 300 g Bladspinazie grof gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Shoarmakruiden cayennepeper, kurkuma, knoflookpoeder, gemberpoeder, nootmuskaat, ketoembar, paprikapoeder, peterselie, piment, selderijblad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de sperziebonen zo'n 5 minuten.
- Voeg de vleesreepjes, de shoarmakruiden, de bosui en knoflook toe en bak dit zo'n 2 minuten mee.
- Voeg de spinazie toe en laat dit in een minuutje slinken.
- Breng op smaak met een snuf peper en serveer!
Deel dit Recept
Add comment