Roerbakgerecht met spinazie en paneer
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 100
g
Paneer (Indiase kaas)
in blokjes gesneden
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Specerijen
gemberpoeder, korianderzaad, komijnzaad, kurkuma, chilipoeder, peper
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Min. 1
Chilipepertje
fijn gehakt
Min. 200
g
Cherrytomaatjes
Min. 200
g
Bladspinazie
Instructies
Verhit de olie in een pan, bak de paneerblokjes rondom bruin en schep ze vervolgens uit de pan.
Voeg de uisnippers toe aan de pan, fruit deze een aantal minuten.
Voeg de knoflook en het pepertje toe en bak dit even mee.
Voeg de tomaatjes toe, stoof deze 6-8 minuten (tot ze zacht zijn geworden), voeg vervolgens de specerijen toe en roer dit door.
Doe de paneerblokjes terug in de pan en schep deze door de kruidige saus.
Voeg de spinazie handje voor handje toe en laat dit al roerend slinken.
Schep het roerbakgerecht op je bord en serveer!
Gerelateerd