Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Paneer (Indiase kaas) in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Specerijen gemberpoeder, korianderzaad, komijnzaad, kurkuma, chilipoeder, peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Min. 200 g Cherrytomaatjes
- Min. 200 g Bladspinazie
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, bak de paneerblokjes rondom bruin en schep ze vervolgens uit de pan.
- Voeg de uisnippers toe aan de pan, fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de knoflook en het pepertje toe en bak dit even mee.
- Voeg de tomaatjes toe, stoof deze 6-8 minuten (tot ze zacht zijn geworden), voeg vervolgens de specerijen toe en roer dit door.
- Doe de paneerblokjes terug in de pan en schep deze door de kruidige saus.
- Voeg de spinazie handje voor handje toe en laat dit al roerend slinken.
- Schep het roerbakgerecht op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment