Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 60 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Max. 40 g Feta verkruimeld
- Min. 300 g Kastanjechampignons in kwartjes gesneden
- Min. 300 g Bladspinazie
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Bestrooi de kipfiletreepjes met zout, voeg deze toe aan de uisnippers en bak ze zo'n 4 minuten.
- Voeg de champignons toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
- Voeg de spinazie toe en bak dit mee tot het geslonken is.
- Schep het gerecht op je bord, garneer met de feta en olijven en serveer!
Deel dit Recept
Add comment